Как да поръчам?

КАК ДА ПОРЪЧАМ?

Пазaруването в онлайн магазин е подобно на пазаруването в супермаркет където използвате пазарска количка. Минавате по щандовете, избирате стоки и ги добавяте в количката си. Можете да върнете някои стоки по време на пазаруването. Накрая отивате на касата и купувате стоките от количката.

От прозорец Категории (вляво на екрана) можете да стигнете до всеки предлаган от нас продукт като кликнете последователно на избраната категория, подкатегория.

Когато сте избрали вече даден продукт, кликнете върху него, за да се запознаете по-подробно с характеристиките му. След това изберете от падащите менюта , ако артикул има такива ВЪЗМОЖНИ ВАРИАНТИ като РАЗМЕР, ЦВЯТ или др, след това и КОЛИЧЕСТВОТО и кликнете върху бутон КУПИ.

Когато сте готови с избраните продукти влезте във Вашата виртуална количка.

СТЪПКА 1 - ПЛАЩАНЕ

Ако сте нов клиент може да се регистрирате или да изберете „плащане без регистрация“, а ако вече имате такава може да я използвате, като си въведете e-mail и парола. Когато сте направили вече избора си натиснете бутона НАПРЕД.

СТЪПКА 2 – ПЛАТЕЖНИ ДАННИ

Тук трябва да попълните Вашите данни, като там където има падащи менюта трябва да използвате тях.

Ако адресите за плащане и доставка са еднакви, сложете отметка и така ще преминете направо на стъпка – 4.

СТЪПКА 3 – ДАННИ ЗА ДОСТАВКА

Тук трябва да попълните Вашите данни, като там където има падащи менюта трябва да използвате тях.

СТЪПКА – 4 МЕТОД ЗА ДОСТАВКА

След като изберете метода на доставка попълнете данните, като там където има падащи менюта трябва да използвате тях. Тук може да напишете и допълнителни указания към поръчката си. Накрая натиснете бутона НАПРЕД.

СТЪПКА – 5 НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Тук отново може да оставите указания към поръчката си. И ако не желаете да получите SMS от Еконт при доставката с номер на товарителницата, моля задължително напишете в указанията НЕ ЖЕЛАЯ SMS /той се заплаща по тарифата на Еконт/. Ако не отбележите в указанията, че не желаете SMS, след като ви изпратим поръчката. автоматично ще го получите и заплатите. След това трябва да се запознаете с условията за поръчка и доставка и да поставите отметка, ако искате да продължите и отново натиснете бутона НАПРЕД.

СТЪПКА – 6 ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА

Тук ще може да прегледате съдържанието на Вашата поръчка и да се уверите, че поръчаните от Вас продукти са в точните параметри, както и количества. Ако всичко е така както го искате трябва да натиснете бутона ПОТВЪРДИ ПОРЪЧКА.

След това трябва да получите e-mail с номер на Вашата поръчка. До един работен ден ще получите и телефонно обаждане от нас, за да потвърдите поръчаните от Вас продукти.

Ако Вие нямате e-mail с номер на Вашата поръчка, то при нас тази поръчка не е пристигнала по някаква причина.

Телефони за връзка в работни дни от 8.00ч. до 20.00ч. 0885 633 663, както и на e-mai: info@sutieni88.com

Бърза и лесна замяна или връщане на закупената от Вас стока!

Ако получените от Вас продукти не отговарят на Вашите очаквания - лесно и бързо може да ги замените или върнете, като се свържете веднага с нас на телефон 0885 633 663 или e-mail: info@sutieni88.com и заявите Вашето желание, което ние веднага ще изпълним.

Възстановяване на суми за върната към нас стока се превеждат само по банков път към клиента. За което трябва да посочите IBAN по който да Ви възстановим сумата.