Доставка

ДОСТАВКА И ПОРЪЧКА

След като получим Вашата поръчка до един работен ден, ще се свържем с вас по телефона, за да потвърдим поръчаните от Вас продукти.

Възможно е даден продукт да бъде с удължена доставка или изчерпан, за което ще бъдете уведомени своевременно след направената от Вас поръчка.

Доставките се извършват с куриерска служба Еконт- Експрес до посочен от Вас адрес или офис на куриера. За ваше улеснение и сигурност плащането се извършва при доставката, като имате възможност за преглед на поръчаните продукти преди да платите.

Доставки се извършават до всички населени места на територията на страната с ЕКОНТ.

Стойността на доставката е в зависимост от куриерските услуги предлагани от Еконт виж http://www.econt.com/tariff-calculator/

Безплатна доставка над 108.00лв. с Еконт-Експрес за територията на цялата страна!

Всяка изпратена от нас поръчка е с включен SMS от Еконт, който се заплаща от клиента по тарифата на Еконт 0.18лв. с ДДС, който ще получите при доставката. Ако НЕ ЖЕЛАЕТЕ да получите SMS, задължително отбележете в указания към поръчката НЕ ЖЕЛАЯ SMS.


за София и страната доставка до офис на Еконт, до 1 кг. / без наложен платеж / е около 5.65лв.


за страната до населено място с офис на Еконт, до 1 кг. доставка до адрес посочен от клиента / без наложен платеж / е около 7.12лв.


за страната до населено място без офис на Еконт, до 1 кг. доставка до адрес посочен от клиента / без наложен платеж / е около 8.82лв.


Доставки за цялата страната не се извършват в Неделя и официални празници.


- Продуктите се изпращат само след телефонно обаждане от наша страна и потвърждение от клиента.

-Поръчки приети след 14.00 часа се обработват на другия ден

- Поръчки в петък след 14:00, събота или неделя се обработват в понеделник.

- Поръчки в официални почивни дни се обработват в първия работен ден.

- Всички посочени цени са в български лева и с включен ДДС.


В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката към куриерската служба.


Срокът за доставка е между 1 и 4 работни дни за различните населени места. При потвърждаване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката. За София срока за доставка е от 1 до 2 работни дни (възможно е и по-бързо да се случва).

Вашата поръчка ще бъде изпратена най-късно на следващия работен ден. Ако по каквато и да е причина поръчката отнеме повече от 24 часа ще се свържем задължително с Вас по телефона.


Ако Вие нямате получен e-mail с номер на Вашата поръчка, то при нас тази поръчка не е пристигнала по някаква причина.


Бърза и лесна замяна или връщане на закупената от Вас стока!


Ако получените от Вас продукти не отговарят на Вашите очаквания - лесно и бързо може да ги замените или върнете, като се свържете веднага с нас на телефон 0885 633 663 или на info@sutienti88.com и заявите Вашето желание, което ние веднага ще изпълним.


Възстановяване на суми за върната към нас стока се превеждат само по банков път към клиента. За което трябва да посочите IBAN по който да Ви възстановим сумата.