Стягащи чорапогащи

Стягащи чорапогащи

Стягащи и оформящи чорапогащи и колани с които може да намалите размера на фигурата си с 1или 2 номера.

139 Моделиращ чорапогащник /бразилско дупе/

Модел: 139
11.90 лв.

Фин гладък чорапогащник 40 DEN ,специално създаден за оформяне и повдигане на седалищните части/бразилско дупе/..Матов без излишна лъскавина, с плоски шевове на колана.Чорапогащите се различават и по ..

Active 20 Чорапогащник със стягащ и масажиращ ефект

Модел: Active 20 DEN
7.70 лв.

Стягащ и масажиращ фин гладък чорапогащник 20 DEN с марка JOLIE FOLIE , матов без излишна лъскавина, с плоски шевове на колана и ограничител. С усилени пръсти.Чорапогащите се различават и по своята пл..

Active 40 Чорапогащник със стягащ и масажиращ ефект

Модел: Active 40 DEN
11.20 лв.

Стягащ и масажиращ фин гладък чорапогащник 40 DEN с марка JOLIE FOLIE , матов без излишна лъскавина, с плоски шевове на колана и ограничител. С усилени пръсти.Чорапогащите се различават и по своята пл..

MODEL TOP 30 Чорапогащник със стягащ и масажиращ ефект

Модел: MODEL TOP 30 DEN
16.90 лв.

Стягащ фин гладък чорапогащник 30 DEN с марка JOLIE FOLIE , матов без излишна лъскавина, с плоски шевове на колана и стягащ ограничител / плосък корем/.Стягащ ефект на талия и корема, има и масажиращ ..

PUSH UP 20 Чорапогащник със стягащ и масажиращ ефект

Модел: PUSH UP 20 DEN
19.70 лв.

Стягащ фин гладък чорапогащник 20 DEN с марка JOLIE FOLIE , матов без излишна лъскавина, с плоски шевове на колана и ограничител.Стягащ ефект на талия и бедра и повдигащ ефект "бразилксо дупе". Ч..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)