Прашки голям размер

Прашки голям размер

Голям избор на дамски прашки в големи размери,гигант. Разнообразие на цветове, материи и модели.

6302 Дантелени ленти против протриване на бедра в бежово

Модел: 6302 бежов
9.90 лв.

Бежови дантелени ластични ленти против протриване на бедрата.Лентите са от фина еластична материя със силиконови лентички отгоре и отдолу, които не позволяват да се смъква лентата по бедрата.ОПАКОВКАТ..

6302 Дантелени ленти против протриване на бедра в бяло

Модел: 6302 бял
9.90 лв.

Бели дантелени ластични ленти против протриване на бедрата.Лентите са от фина еластична материя със силиконови лентички отгоре и отдолу, които не позволяват да се смъква лентата по бедрата.ОПАКОВКАТА ..

6302 Дантелени ленти против протриване на бедра в черно

Модел: 6302 черен
9.90 лв.

Черни дантелени ластични ленти против протриване на бедрата.Лентите са от фина еластична материя със силиконови лентички отгоре и отдолу, които не позволяват да се смъква лентата по бедрата.ОПАКОВКАТА..

7070 Голяма дамска прашка в бяло ГИГАНТ

Модел: 7070 бял
5.50 лв.

Голяма бяла дамска прашка гигант,с фино направени ръбове на талията и бедрата.Прашката е от микрофибърна еластична материя.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери на пра..

7070 Голяма дамска прашка в лилаво ГИГАНТ

Модел: 7070 лилав
5.50 лв.

Голяма лилава дамска прашка гигант,с фино направени ръбове на талията и бедрата.Прашката е от микрофибърна еластична материя.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери на п..

7070 Голяма дамска прашка в петроленосиньо ГИГАНТ

Модел: 7070 петроленосин
5.50 лв.

Голяма дамска прашка гигант,с фино направени ръбове на талията и бедрата.Прашката е от микрофибърна еластична материя.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери на прашката..

7070 Голяма дамска прашка в телесно ГИГАНТ

Модел: 7070 телесен
5.50 лв.

Голяма бежова дамска прашка гигант,с фино направени ръбове на талията и бедрата.Прашката е от микрофибърна еластична материя.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери на п..

7070 Голяма дамска прашка в тъмносиньо ГИГАНТ

Модел: 7070 тъмносин
5.50 лв.

Голяма тъмносиня дамска прашка гигант,с фино направени ръбове на талията и бедрата.Прашката е от микрофибърна еластична материя.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери н..

7070 Голяма дамска прашка в червено ГИГАНТ

Модел: 7070 червен
5.50 лв.

Голяма червена дамска прашка гигант,с фино направени ръбове на талията и бедрата.Прашката е от микрофибърна еластична материя.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери на ..

7070 Голяма дамска прашка в черно ГИГАНТ

Модел: 7070 черен
5.50 лв.

Голяма черна дамска прашка гигант,с фино направени ръбове на талията и бедрата.Прашката е от микрофибърна еластична материя.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери на пр..

8606 Голяма дантелена бразилиана в бяло ГИГАНТ

Модел: 8606 бял
6.90 лв.

Голяма бяла дантелена бразилиана гигант,с фини ръбове на талията и дантела на бедрата.Бразилианата е от красива дантела.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери на бразил..

90006 Голяма дантелена бразилиана в 6 цвята

Модел: 90006
7.90 лв.

Голяма дантелена бразилиана, с фини ръбове на талията и дантела на бедрата.Бразилианата е от красива дантела.С памучно парче отдолу, модела е много еластичен.Приблизителни размери на бразилианата, раз..

Показани 1 от 12 | 12 (1 Страници)