Боксерки

Боксерки

Голям избор на дамски боксерки. Разнообразие на цветове, материи и модели.

341 Дантелени дамски боксерки в 2 цвята

Модел: 341
5.50 лв.

Дантелени дамски боксерки с фино направени ръбове на талията, модела не се забелязва под дрехата.С дантелени ръбове на бедрата. Бикината е от красива флорална дантела.С памучно парче отдолу, модела..

6302 Дантелени ленти против протриване на бедра в бежово

Модел: 6302 бежов
9.90 лв.

Бежови дантелени ластични ленти против протриване на бедрата.Лентите са от фина еластична материя със силиконови лентички отгоре и отдолу, които не позволяват да се смъква лентата по бедрата.ОПАКОВКАТ..

6302 Дантелени ленти против протриване на бедра в бяло

Модел: 6302 бял
9.90 лв.

Бели дантелени ластични ленти против протриване на бедрата.Лентите са от фина еластична материя със силиконови лентички отгоре и отдолу, които не позволяват да се смъква лентата по бедрата.ОПАКОВКАТА ..

6302 Дантелени ленти против протриване на бедра в черно

Модел: 6302 черен
9.90 лв.

Черни дантелени ластични ленти против протриване на бедрата.Лентите са от фина еластична материя със силиконови лентички отгоре и отдолу, които не позволяват да се смъква лентата по бедрата.ОПАКОВКАТА..

8318 Безшевна дамска бикина-боксер в телесно

Модел: 8318 телесна
6.90 лв.

Безшевна дамска бикина-боксер в телесно без ръбове на талията и на бедрата.Прашката е от микрофибърна материя.Лазерно изрязана и лепена по ръбовете.С памучно парче отдолу, модела е еластичен..

8318 Безшевна дамска бикина-боксер в черно

Модел: 8318 черен
6.90 лв.

Безшевна дамска бикина-боксер в черно без ръбове на талията и на бедрата.Прашката е от микрофибърна материя.Лазерно изрязана и лепена по ръбовете.С памучно парче отдолу, модела е еластичен.С..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)